Spring over hovedmenu

22-01-2024

Animerede kemiprodukter: Malerbøtte, spaydåse og dunk

Ny kampagne: ’Kom godt i gang med kemisk risikovurdering'

Det skal være nemt at komme godt i gang med kemisk risikovurdering. Derfor lancerer Arbejdsmiljørådet og Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø en kampagne, der guider til, hvordan arbejdspladser griber kemisk risikovurdering an.

Viden samlet på kampagnesiden
På kampagnehjemmesiden www.amr.dk/kemi kan du se animerede videoer, læse meget mere om kampagnen og finde vej til brancherettede værktøjer, så du kan sikre, at jeres arbejdsplads kommer godt i gang med kemisk risikovurdering.

Følg vores profiler på Facebook og LinkedIn, så vil du møde kampagnen i de kommende uger. Del gerne budskaberne med dem du kender, der måske ikke har tænkt over, at der kan være farlig kemi i forbindelse med deres arbejde.

Se kampagnen her

Find os på Facebook her

Følg os på LinkedIn her


 

Beskæftigelsesministeren bakker op om Arbejdsmiljørådets supplerende anbefalinger vedr. dødsulykker

Arbejdsmiljørådet har i efteråret sendt supplerende anbefalinger til ministeren med fokus på voldsforebyggelse og tilskadekomst i trafikken. Anbefalingerne supplerer rådets indspil til ministeren fra foråret 2023 og skal bidrage til arbejdet med at nedbringe antallet af arbejdsrelaterede dødsulykker.

Ministeren bekræfter i sit svar behovet for fokus på forebyggelse af vold i social- og behandlingspsykiatrien, og ministeren har som følge af Arbejdsmiljørådets anbefalinger foreslået forligskredsen bag arbejdsmiljøaftalen, at der i regi af handlingsplanen iværksættes en indsats målrettet psykiatrien. Ligesom ministeren vil arbejde for at styrke det eksisterende samarbejde om voldsforebyggelse mellem Arbejdstilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs Arbejdsmiljørådets supplerende anbefalinger her

Læs ministerens svar her