Spring over hovedmenu
Arbejdsmiljøbarens stand på DM i Skills 2018 - skilt og menneskemængde foran bar

Ses vi i Arbejdsmiljøbaren?

NYHED / 21-04-2022

Kom og besøg Arbejdsmiljørådet og Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø i Arbejdsmiljøbaren til DM i Skills, der afholdes den 28. til 30. april 2022 i Høng.

Der er flere forskellige involverende aktiviteter på standen, som bliver afsættet til at tale om de unges arbejdsmiljø. Vi åbner dørene til blandt andet et escape room og afholder quizzer. Vi glæder os utrolig meget til at være i selskab med en masse unge mennesker og håber, at de lærer noget om arbejdsmiljø, og at vi lærer noget om, hvad der rører sig blandt de unge.

Er du nysgerrig på, hvordan det hele løber af staben, så kig forbi, hvis du er i Høng eller følg Arbejdsmiljørådet på Facebook, hvor vi deler billeder fra Skills i den kommende uge.

Find Arbejdsmiljørådets facebookside her


 

Sådan ønsker Arbejdsmiljørådet partsmidlerne fordelt i 2023

Arbejdsmiljørådet har sendt sin årlige indstilling til beskæftigelsesministeren om, hvordan midlerne til arbejdsmarkedets parters arbejdsmiljøindsats skal fordeles i 2023 sammen med Arbejdsmiljørådets årsberetning for 2021.

Ud over en forholdsmæssig fordeling af midler til de fem Branchefællesskaber for Arbejdsmiljø og Arbejdsmiljørådet, afsættes også midler til tværgående initiativer. Det er Dialogforum, bestående af Arbejdsmiljørådets Forretningsudvalg og de fem Branchefællesskaber for Arbejdsmiljø, der kommer med ideer og stiller konkrete forslag om tværgående aktiviteter.

Arbejdsmiljørådet orienterer desuden om, at rådet nu har nu fulgt op og evalueret på de tilpasninger af partssystemet, der trådte i kraft pr. 1. januar 2017.

Opfølgningen viser blandt andet, at den aktuelle struktur fungerer godt og blandt andet understøtter, at de fem Branchefællesskaber for Arbejdsmiljø i endnu højere grad kan levere som en spilbar politisk aktør.

Siden oprettelsen i 2017 har Dialogforum medvirket til at understøtte konstruktivt samarbejde og erfaringsudveksling på tværs. Der er gennemført mere end 30 tværgående aktiviteter til glæde og gavn for arbejdsmiljøet.

Se Arbejdsmiljørådets indstilling til beskæftigelsesministeren her

Find Arbejdsmiljørådets årsberetning for 2021 her


 

Kom til netværksevent på Folkemødet 2022: Get together

Arbejdsmiljørådet er i 2022 igen med til Folkemøde på Bornholm, hvor vi debatterer arbejdsmiljø i Arbejdsmiljø Loungen. Vi stiller skarpt på aktuel viden, problemer og løsninger inden for arbejdsmiljø og bliver klogere på de udfordringer, som de danske arbejdspladser står over for.

Traditionen tro byder Arbejdsmiljørådet alle med interesse for arbejdsmiljø velkommen til get-together og netværksevent i Arbejdsmiljø Loungen.
Det foregår torsdag den 16. juni kl. 15:00.

Derudover er Arbejdsmiljørådet vært ved to debatter i Arbejdsmiljø Loungen. Følg med på Arbejdsmiljø Loungens hjemmeside, hvor der løbende offentliggøres mere information om debatterne, og hvor det fulde program for loungen bliver offentliggjort.

Besøg Arbejdsmiljø Loungen på G10 ved Ydermolen. Bag loungen står de fem Branchefællesskaber for Arbejdsmiljø og Arbejdsmiljørådet.

Find Arbejdsmiljø Loungens hjemmeside her