Spring over hovedmenu
Nyhedsbrev juli 2020

God sommer!

NYHEDSBREV / 02-07-2020

Det første halvår har været præget af aflysninger og udskydelse af forskellige aktiviteter grundet corona-situationen. Det har samtidig også ført til en række nye aktiviteter bl.a. at Arbejdsmiljørådets forretningsudvalg deltager i en task force om coronasmitte, som regeringen har nedsat.

Efter sommerferien vil Arbejdsmiljørådet tage fat på en række spændende opgaver, herunder uddeling af Arbejdsmiljøprisen den 8. september samt lancering af anbefalingerne ”Tag godt imod jeres unge medarbejder”.

Derudover ser Arbejdsmiljørådet frem til det videre arbejde med initiativerne i den politiske aftale om en ny og forbedret arbejdsmiljøindsats og ordnede forhold på arbejdsmarkedet.

Arbejdsmiljørådet ønsker alle en rigtig god sommer!

 


 

Coronavirus og arbejdsmiljø

Vi befinder os i en tid, som på flere punkter er anderledes, end vi er vant til. De danske arbejdspladser skal finde nye løsninger på situationer, som er helt nye og uvante.

Du kan nu på Arbejdsmiljørådets hjemmeside finde en oversigt over informationsmaterialer og vejledninger som bl.a. Arbejdstilsynet og Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø har udarbejdet om coronavirus og arbejdsmiljø.