Spring over hovedmenu
Kvinde med hvid T-shirt og blå jeans med tekst i venstre side: "Det var bare en joke, kollega 38 og tekst i højre side "ikke for mig", ansat 17 år

Kampagnen Din grænse nomineret til pris

NYHED / 07-06-2022

Arbejdsmiljørådets kampagne ’Din grænse’ er nomineret til Creative Circle Award 2022.

Vi er stolte og beærede over, at kampagnen, der sætter fokus på seksuel chikane og unges arbejdsmiljø, får den hæder at være nomineret til denne præstigefyldte pris.

Creative Circle Award er Danmarks største og vigtigste pris for kreativ kommunikation og er blevet uddelt siden 1992. Det er kommunikationsbureauet Primetime, som står bag kampagnens look.

Find kampagnen her


 

Deltag i Arbejdsmiljørådets arrangementer på Folkemødet

Kom til spændende debatter og arrangementer i Arbejdsmiljø Loungen på Folkemødet på Bornholm d. 16-18 juni 2022. Vi vil ligesom tidligere år være at finde på Ydermolen i Allinge havn på teltplads G10.

Arbejdsmiljørådet står i år for tre arrangementer:

 • Get-together i Arbejdsmiljø Loungen – for alle arbejdsmiljøinteresserede hvor Arbejdsmiljørådets formand byder velkommen over et glas.
  Torsdag d. 16. juni kl. 15.00
 • Debat om fremtidens arbejdsliv og –miljø: Udfordringer og muligheder
  Mød: Morten Skov Christiansen fra FH, Christina Sode Haslund fra DA og Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker.
  Fredag d. 17. juni 2022 kl. 11.00-11.45
 • Debat om krænkende handlinger på arbejdspladsen
  Mød: Anja C. Jensen fra HK, Lars Andersen fra Lederne, Michael Ziegler fra KL og Lisbeth Lintz Christensen fra Akademikerne.
  Lørdag d. 18 juni 2022 kl. 11.00-11.45

Læs mere om de tre arrangementer og om Arbejdsmiljø Loungen her


 

Gik du glip af Arbejdsmiljøprisen?

Havde du ikke mulighed for at deltage i årets uddeling af Arbejdsmiljøprisen og temadag ”Samarbejde om arbejdsmiljø”, så kan du her få en smagsprøve.

Arbejdsmiljørådet vil gerne takke alle deltagende for jeres engagement. Stort til lykke med prisen til de fire vinderarbejdspladser og til lykke til jer, der var nomineret til prisen. Alle 12 arbejdspladser fortjener en kæmpe hyldest for stærke arbejdsmiljøindsatser.

Find her en film fra årets uddeling af Arbejdsmiljøprisen