Spring over hovedmenu
Tre kvinder i arbejdstøj

Vær med til at fejre Danmarks bedste arbejdsmiljø

NYHED / 07-03-2022

Arbejdsmiljørådet inviterer til temadagen ”Samarbejde om arbejdsmiljø” og hyldest af arbejdspladser, der gør en særlig indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø, når vi den 19. maj uddeler Arbejdsmiljøprisen 2022 i DGI Byen, København.

Dagen byder på inspiration til udvikling af at sundt og sikkert arbejdsmiljø med samtalesalon om unges forventninger til arbejdsmarkedet, oplæg fra blandt andet forsker Malene Friis Andersen med titlen ” Samarbejde om arbejdsmiljøet – i fredstid, krisetid og fremtid”, og dertil besøg af beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, der uddeler Arbejdsmiljøprisen i kategorien Arbejdsulykker.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Læs mere og tilmeld dig her på Arbejdsmiljøprisens hjemmeside


 

Nye tal for arbejdsmiljøet blandt lønmodtagere

Arbejdstilsynet har i foråret 2021 gennemført undersøgelsen ”National Overvågning af Arbejdsmiljøet blandt Lønmodtagere” (NOA-L), og resultaterne er nu offentliggjort.

De først resultater dækker lønmodtagernes svar på en række spørgsmål om kemisk og biologisk arbejdsmiljø, ergonomisk arbejdsmiljø og krænkende handlinger i det psykisk arbejdsmiljø. Arbejdstilsynet offentliggør senere i 2022 de resterende resultater om lønmodtagernes rapporteringer af faktorer i arbejdsmiljøet.

Undersøgelse afløser undersøgelse ”Arbejdsmiljø og Helbred”, som blev gennemført af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø hvert andet år i perioden 2012-2018.

Læs mere om undersøgelsen og find resultaterne her


 

Webinar: Hvor går grænsen?

Vær med mandag den 4. april 2022 kl. 9.30-11.15. Her vil arbejdsmarkedets parter og Arbejdstilsynet sammen med rådgiver og forsker Eva Gemzøe Mikkelsen og arbejdspsykolog Patricia Pihl fortælle om reglerne og give konkrete råd til, hvordan I på arbejdspladsen skaber en kultur og omgangstone, hvor seksuel chikane bliver forebygget og håndteret.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig her