Spring over hovedmenu

God sommer!

NYHED / 02-07-2021

Det første halvår i 2021 har Arbejdsmiljørådet haft forskellige aktiviteter i gang, herunder arbejdet med branchemåltal i trepartsaftale om prioriterede nationale mål for arbejdsmiljøindsatsen, webinar om arbejdsmiljø i en coronatid og kampagnen ’Din grænse’, der sætter fokus på at forebygge seksuel chikane blandt unge på arbejdspladsen.

Efter sommerferien vil Arbejdsmiljørådet tage fat på en række spændende opgaver – bl.a. forberedelse af Arbejdsmiljøprisen 2022, opfølgning på aftalen om en styrket arbejdsmiljøcertificering og Arbejdsmiljørådets forslag om gentænkning af smileyordningen.

Arbejdsmiljørådet ønsker alle en rigtig god sommer!


 

Kvinde med hvid T-shirt og blå jeans med tekst i venstre side: "Det var bare for sjov, leder 47 år og tekst i højre side "ikke for mig", ansat 21 år

Kampagne Din grænse

Arbejdsmiljørådets kampagne Din grænse er i fuld gang. Du kan bl.a. se Cecilie Haugaard og Rasmus Brohaves video, hvor de tager en snak om seksuel chikane på arbejdspladser.

Du kan også læse mere om kampagnen på dingrænse.dk

Se videoen med Rasmus Brohave og Cecilie Haugaard her


 

CG Jensen: ”Vi har set den positive effekt, at vi har haft meget mindre af den almindelige sygdom blandt medarbejderne”

Med byggepladser overalt i landet har entreprenørvirksomheden CG Jensen stået med en stor ledelsesopgave under corona, der har krævet forskellige måder at kommunikere på og nye beføjelser til ledelsen.

Læs et portræt af arbejdspladsen på amr.dk og find ud af, hvad CG Jensen har lært på arbejdsmiljøområdet i en tid med corona.

Du kan også læse om flere gode erfaringer med arbejdsmiljø i coronatiden fra andre arbejdspladser og se eller gense webinaret Arbejdsmiljø i en coronatid – hvad har vi lært?. 

Læs arbejdspladsportrætterne og gense webinaret her