Spring over hovedmenu
Nynne Bjerre Christensen, Malene Friis Andersen og Kirsten Nabe-Nielsen står rundt om et bord

NYHED / 04-06-2021

Se eller gense webinaret om arbejdsmiljø i en coronatid– hvad har vi lært?

Med udgangspunkt i fire forskellige arbejdspladsers fortællinger om deres oplevelser og erfaringer fra tiden med corona, tager vi en snak med to eksperter, der giver deres bud på, hvad vi kan tage med videre i arbejdsmiljøarbejdet, i ledelse og på arbejdspladserne generelt.

Nynne Bjerre Christensen præsenterer fortællinger fra detailhandlen, hospitalsvæsenet, en produktionsvirksomhed og en kommune, og eksperterne Malene Friis Andersen og Kirsten Nabe-Nielsen giver deres refleksioner i forhold til de de fire cases.

Se eller genses webinaret Arbejdsmiljø i en coronatid – hvad har vi lært?


Folkemøde 2021

Arbejdsmiljø Loungen er på Folkemødet i år 2021 med tre virtuelle arrangementer torsdag d. 17. juni. Vi vil ikke være at finde i Allinge denne gang. Men i den virtuelle Arbejdsmiljø Lounge sætter vi fokus på arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser og de udfordringer, som arbejdspladserne kan stå overfor. Bag loungen står de fem Branchefællesskaber for Arbejdsmiljø og Arbejdsmiljørådet.


Webinar og debat: Hvordan har Covid-19 været godt for arbejdsmiljøet?

Kom til paneldebat når arbejdsmarkedets parter taler om, hvordan Covid-19 har givet gode erfaringer og løsninger til arbejdsmiljøet, som vi skal fastholde, når hverdagen vender tilbage til normalen. Torsdag d. 17. juni kl. 10.00-10.45.

Se mere om alle arrangementerne og tilmeld dig her

Derudover vil arbejdsmarkedets parter debattere om seksuel chikane kl. 11-11.45 og kl.14-14.45 vil der været et webinar om, hvordan skal vi forstå og håndtere voldsom adfærd fra børn.
Journalist og tidligere studievært på TV-avisen, Trine Sick, vil styre os godt igennem alle debatterne.


Webinar: Forebyg og håndtering af seksuel chikane

Arbejdsmarkedets parter og Arbejdstilsynet inviterer til webinar fredag d. 18. juni kl. 13.00-14.30. Her stiller vi skarpt på forebyggelse og håndtering af seksuel chikane på arbejdspladsen. 

På webinaret kommer lektor i arbejds- og organisationspsykologi Eva Gemzøe Mikkelsen, Syddansk Universitet, og autoriseret psykolog/arbejdspsykolog Patricia Pihl, Arbejdstilsynet.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her