Spring over hovedmenu
To albuer som hilser på hinanden

Webinar: Arbejdsmiljø i en coronatid – hvad har vi lært?

NYHED / 12-02-2021

Arbejdsmiljørådet inviterer til webinar den 27. maj 2021.

Vær med når vi ser på, hvad coronapandemien har betydet for arbejdsmiljøet på landets arbejdspladser – og for dem, der har arbejdet hjemmefra. Vi kigger bl.a. på, hvilke løsninger, nye samarbejdsformer og erfaringer med forebyggelse, der er opstået under coronapandemien. Vi får både arbejdspladsernes og eksperters bud på, hvordan det, vi har lært, kan inspirere i det fremtidige forebyggende arbejdsmiljøarbejde.

Alt dette sker torsdag d. 27. maj 2021 kl. 15.00-16.30, når Arbejdsmiljørådet inviterer til webinaret ”Arbejdsmiljø i en coronatid – hvad har vi lært?”. Arrangementet er for arbejdsmiljøledere og -repræsentanter, TR, HR- og arbejdsmiljøkonsulenter, ledere, ansatte og alle andre, som arbejder med eller interesserer sig for arbejdsmiljø.

Dagens indhold:

  • Videoreportager fra forskellige brancher, som alle har gode eksempler på arbejdsmiljøinitiativer, som er opstået i følge af coronapandemien
  • To forskere – Malene Friis Andersen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Kristen Nabe-Nielsen fra Københavns Universitet – vil undervejs reflektere over de erfaringer, arbejdspladserne har opnået. og hvordan de kan komme andre til gode i en ’post coronatid’

Til at guide os igennem dagens spændende program har vi journalist og tidligere DR2 Deadline-vært Nynne Bjerre Christensen.

Tilmeld dig her

 Følg med på:

Arbejdsmiljørådets hjemmeside
Facebook

LinkedIn