Spring over hovedmenu

Safety Observer er nu tilgængelig i en ny og forbedret udgave

NYHED / 10-11-2020

Safety Observer er en gratis app, som gør det nemt at indsamle oplysninger om arbejdsmiljørisici på en arbejdsplads. App'en er en digital udgave af et runderingsværktøj, og dermed et supplement til det øvrige forebyggelsesarbejde. Safety Observer kan anvendes i alle brancher.

I samarbejde med store og små arbejdspladser er app´ens forskellige funktionaliteter nu blevet forbedret, ligesom der er udviklet nye skabeloner, som gør det nemmere for flere forskellige brancher og arbejdspladser at komme i gang med at bruge app’en.

App’en er udviklet og hostet af det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA).

Arbejdsmarkedets parter i Arbejdsmiljørådet og Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø har sammen med Arbejdsmedicin, Regionshospitalet Herning medvirket til de forbedringer, som nu findes i app´en.

 

Læs mere på nfa.dk/safetyobserver