Spring over hovedmenu

Ungdommens Folkemøde

ArbejdsmiljøTeltet på Ungdommens Folkemøde

Arbejdsmiljørådet vil sammen med Branchefællesskab for Arbejdsmiljø (BFA) Velfærd og Offentlig administration, BFA Bygge og Anlæg, BFA Handel, Finans og Kontor deltage på Ungdommens Folkemøde med vores fælles ArbejdsmiljøTelt. Det afholdes d. 7.-8. september 2022 kl. 9-15 i Valbyparken.

I ArbejdsmiljøTeltet sætter vi fokus på unges arbejdsmiljø med en række aktiviteter. De unge kan prøve spillet ’tre på stribe’, hvor de kan prøve at kroppen bliver 40 år ældre med en aldringsdragt på. Man kan også dele sine bedste og værste joboplevelser og skrive, hvad man drømmer om i fremtiden.

Vi glæder os utrolig meget til at være i selskab med en masse unge mennesker og håber, at de kan lære noget om arbejdsmiljø, og at vi lærer noget om, hvad der rører sig blandt unge.

Ungdommens Folkemøde er som udgangspunkt tiltænkt unge mellem 15 og 25 år, men der er ingen fastsat aldersgrænse, og alle er velkomne! Så kom forbi Sundhed & Trivsels teltet, hvor du kan møde os og en række andre organisationer bl.a. Det Kongelige Teater, Kræftens Bekæmpelse og Headspace. Det er gratis at komme forbi.

Hvad er Ungdommens Folkemøde?

Ungdommens Folkemøde er en demokratifestival, hvor unge kan drømme, blande sig i debatten, lade sig inspirere og være med til at fortælle, hvad ungdommen kan og vil. Formålet med festivalen er at lade unge udforske demokratisk deltagelse og medborgerskab, og at sikre unge mere magt i vores demokrati.

Ungdommens Folkemøde er som udgangspunkt tiltænkt unge mellem 15 og 25 år, men Ungdommens Folkemøde har ikke nogen fastsat aldersgrænse. Det skal understreges, at alle er velkomne!

Læs mere om Ungdommens Folkemøde og deres spændende program her